Truineer Nieuws melden?

Sporting Aalst trekt stekker uit eerste ploeg

Onze stad verliest één van zijn drie provinciale mannenploegen. Bij Sporting Aalst trekken ze immers de stekker uit de eerste ploeg wegens een gebrek aan spelers. De spelers die er nog zijn, zijn vrij te gaan waar ze willen. Een spijtige zaak.

Mededeling

Na lang beraad, en met veel pijn in het hart, hebben we toch besloten ons eerste elftal terug te trekken voor komen seizoen. We hebben altijd geloofd dat er nog wat appels uit de kast zouden vallen maar elke keer opnieuw draaide het op niets uit. Starten zonder de zekerheid dat we het seizoen uitdoen zou naar jullie toe niet eerlijk zijn. Iedereen is vrij om een andere ploeg te zoeken. Als dat voor 31/8 gebeurt mogen jullie daar ook gewoon 1ste ploeg spelen. Sorry voor het ongemak en de onzekerheid maar ook voor de club heeft dit gevolgen. Hopelijk komen jullie allemaal goed terecht.

Het bestuur