Truineer Nieuws melden?

Oproep tot verzamelen van oud-leden Leopold TC

Oproep vanuit de werkgroep ‘100 jaar Leopold TC’ richting zoveel mogelijk oud-leden van de Koninkllijke Tennisclub Leopold, vroeger gelegen naast het stadspark.

Oproep
“‘Op 7 augustus aanstaande organiseren wij een grootse reünie op onze nieuwe locatie naast het Lago zwembad op de Olympialaan in St-Truiden. Omdat we niet meer in het bezit zijn van adressen of telefoonnummers van oud-leden, doen we een massale oproep via diverse kanalen om zoveel mogelijk ex-leden te bereiken. Kwestie van 7 augustus tot een onvergetelijk moment te maken voor velen.”
“Wie kent wie?? Contacteer ex-clubleden, die er volgens jou zeker bij moeten zijn en waar je nog eens samen een glas mee wil drinken en oude herinneringen ophalen. Zo kan iedereen zijn steentje bijdragen om van deze reünie een groot succes te maken.”
Inschrijven kan via een link op de website www.leopold2014.be.