Truineer Nieuws melden?

OKRA-Yoga neemt afscheid van Mieke Praet

Mieke Praet (midden onderaan) stopt als yoga-coach in België en dus ook als yoga-coach van OKRA Sint-Truiden.. Ze trekt naar een nieuwe stek in Andalusië. Team Truineer wenst haar verder veel succes toe. Wendy Mathijs neemt de lessen over.

In 2015 startte OKRA Sint-Truiden met wekelijkse yogalessen. Zeven jaar kreeg Mieke Praet 20 voornamelijk vrouwelijke yogi bij elkaar met het oog op een fit lichaam en een nog fittere geest.

Tijdens de laatste les van het werkjaar 2021-2022 namen haar yogi dan ook afscheid van Mieke, met stijl.. Die kreeg een passend afscheidscadeau: een mand streekproducten en wat literatuur over Haspengouw. Daarna werd het glas geheven.

Opmaandag 12 september start OKRA weer met yoga, om 10 uur in de Trudosporthal en vanaf dan zal Wendy Mathijs uit Ordingen de coaching op zich nemen.