Truineer Nieuws melden?

Manga Designers Lab nieuwe partner van STVV

STVV is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met een nieuwe partner, met name Manga Designers Lab Ltd. Samen met Manga Designers Lab, zullen Manga ontwerpen van het team en de spelers gebruikt worden in de communicatie van de club.

Commentaar van Manga Designer Lab:
“We zijn zeer vereerd om partner te zijn van STVV. Manga Designer’s Lab is een bedrijf met als filosofie ‘het produceren van de glimlach’, en gebruikt Manga Design®, ’s werelds eerste creatieve methode uit Japan, voor het plannen en produceren van advertenties voor bedrijven en overheidsinstellingen. Deze opdracht werd mogelijk gemaakt dankzij het managementbedrijf van Daniel Schmidt. We zijn ervan overtuigd dat we samen kunnen groeien, niet alleen met Daniel Schmidt, maar ook met het hele STVV-team, door hen een boost te geven met Manga Design®.”

Bedrijfsprofiel:

  • Bedrijfsnaam: Manga Designer Lab Ltd.
  • Vertegenwoordiger: Toshihiko Kira
  • Hoofdkantoor: 6F Harajuku NA Building, 6-10-8 Jingumae, Shibuya-ku, Tokyo
  • Bedrijfsactiviteiten: Manga ontwerp bedrijf
  • Officiële website: https://manga-designers.net/