Truineer Nieuws melden?

Kelsbekerhof stopt traiteurwinkel (op 15 augustus)

Omwille van de drukte met de feesten en de zorgen om het (tekort aan geschikt) personeel, stoppen Anne en Geert de traiteur-winkel Kelsbekerhof. Ze gaan wel nog door tot en met 14 augustus.

Beste Klanten van traiteur Kelsbekerhof
Na wikken en wegen, na bespreking tot na bespreking, na vele slapeloze nachten gaan we de traiteur-winkel voor een tijdje stopzetten. De drukte van de feesten neemt iedere dag toe en we moeten daarom keuzes gaan maken. Ook het tekort aan geschikt personeel baat ons zorgen. De mensen die momenteel bij ons werken zijn wij dankbaar dat ze iedere dag vele uren willen draaien maar “ trop is trop”
Wij willen jullie ook als trouwe klant ook bedankten om iedere dag massaal te komen naar onze winkel DANK U DANK U DANK U
Wanneer het terug gunstig is om terug op te starten met de winkel zullen we deze zeker doen. Geen paniek….. we doen onze winkel nog even verder tot en met 14 augustus. Daarna lassen we een kleine rustpauze in van 15 augustus tot en met 1 september en dan na onze rustpauze gaan we terug de normale regeling hebben zoals voorheen, maar daar komen we later op terug.
Indien er vragen zijn mag u ons steeds bellen 011 691387
bedankt Anne en Geert Kelsbekerhof