Truineer Nieuws melden?

Huisvestingsmaatschappij Nieuw Sint-Truiden viert feest

Huisvestingsmaatschappij Nieuw Sint-Truiden bestaat 100 jaar en pakt daarmee uit in zijn huurderskrant. Op 10 september 2022 is er ook een heus op en top Truiens Fe(e)stival in het sportcentrum Tuinwijk, speciaal voor de huurders. Inschrijven verplicht.

 

 Fe(e)stival! 🎊
10 september 2022
Sportcentrum Tuinwijk
van 14u tot 19u
Schrijf je nu in. Dit feest is voor jullie, onze huurders . Wij vieren die dag dat we op 7 oktober 2021jaar zijn geworden 🎂.
👉 Ons huurderskrantje van juli staat ook in het teken van dit feest. In deze editie vind je meer info over alles wat er die dag op het programma staat.

Kan een afbeelding zijn van ‎6 mensen en ‎, met de tekst ‎بنا zaterdag 10 september nst Felelstiral 14utot19u an Sportcentrum Tuinwijk Presentatie door Sportlaan Sint-Truiden Christophe Elen 5sCJY DANCE Party Plan Dansoptreden SCJ-dance Kidzshow Partyplan Coverband AHJAA Penaltycup met Lon Poleunis Workshops Food & drinks en nog veel meer‎‎‎

Kan een afbeelding zijn van ‎5 mensen, buitenshuis en ‎, met de tekst ‎Sportcentrum Tuinwijk Sportlaan Sint-Truiden Sint- SSCJY DANCE Presentatie door Christophe Elen Party lan Dansoptreden SCJ-dance Kidzshow Partyplan Coverband AHJAA Penaltycup met Lon Poleunis Workshops Food & drinks en nog veel meer لون Schrijf in! je voor 31 juli Fe(e)stival ter ere van GRATIS inkom & eet- en drankkaart voor elke inschrijver o7en goegttrade 100 jaar sociaal wonen nieuw sint-truiden nkomknont‎‎‎