Truineer Nieuws melden?

Zondag: Kunst in verbinding op het Begijnhof.

Kunst in verbinding, zondag 26 juni op het Begijnhof, een organisatie van Curieus vzw, Artisjok (de culturele poot van Wiric) en het lokale buurtcomité.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst KUNST IN VERBINDING aanleidingvan 100In|Day, organiseren Curieus ZW, Artisjok urtcomité van het Begijnhof een kunstmarkt de gezell binnenplaats van het Begijnhof. Artisjok, creat van Wiric /ZW erkte speciaal voor de elegenheid een kunstproject uit rond "verbinding" en toont op zondag juni het eindresultaat. Gedurende ganse dag kan tuinsculpturen uindecoraties, kunstzinnig binnenplein. Uiteraard een speciaal ingekl eed ook een gezellig zondag 26 juni van 10:00 17:00 Begijnhof Sint-Truiden ingang via Speelhoflaan Curieus wIrIc curieus.be/100inlday