Truineer Nieuws melden?

Zomergrillen gaat weer van start op TV Limburg

Vanaf vandaag 11 juni, start TV Limburg weer met een nieuw seizoen van Zomergrillen. Truienaar Brecht Boelen mag al voor het vijfde seizoen op rij uw gastheer zijn tijdens dit feelgood barbecueprogramma.

“Zomergrillen is geen typisch kookprogramma maar een feelgood programma over barbecueën met een knipoog”.
En daarmee is de toon meteen gezet. Boelen doet dat uiteraard niet alleen. Jos Abeels staat weer achter de grill en er treden ook weer enkele andere Truienaren aan in het programma. Jo Herbots zorgt opnieuw voor het lekkere vlees, hij doet dit ondertussen ook al vier seizoenen. Daarnaast maakt Jonas Schroyen van Groenten en Fruit Jonas zijn debuut op televisie. Hij zal elke maaltijd voorzien van lekkere bijpassende groenten. “Uiteraard wil ik ook graag meer weten over de ondernemer achter de zaak”, vervolgt Boelen. “Zo ging ik langs tijdens de Haspengouw Markt in Sint-Truiden en zocht ik Jonas op in zijn groentekraam. Ik ging ook mee inkopen doen met Jonas om te ontdekken hoe het er nu precies aan toe gaat achter de schermen van zijn business. Heel erg boeiend en leerrijk, en vooral leuk om dit met de kijker te kunnen delen”.

De hele zomer lang kan je Zomergrillen bekijken op TV Limburg. Maar er is meer. Dit jaar wordt er aan het einde van het seizoen een volledige buitenkeuken weggegeven ter waarde van 5000 euro. “Ik wou dat ik zelf kon deelnemen want het is echt een prachtige prijs. Aan het einde van de reeks maken we de winnaar bekend en komen we de buitenkeuken bij de winnaar installeren. En uiteraard zorgen we voor wat lekkers op de barbecue zodat we deze meteen kunnen testen” laat Boelen ons weten.

Dit weekend is de eerste aflevering te bekijken op TV Limburg en gaat ook de wedstrijd van start. Veel kijkplezier en succes toegewenst.