Truineer Nieuws melden?

Willy Degeling (82) overleden

We vernemen het overlijden van de heer Willy Degeling. We bieden de familie en vrienden onze oprechte deelneming aan en wensen hen veel sterkte toe.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst hield vân சrக Wy houden geveel Jij steeds ander dnd Willy Degeling levenspartner van wijlen Rosa GEBRUERS geboren Truiden Dit meiden maart 1940 er onverwacht overleden kinderen en kleinkinderen: juni 2022. Patricia DEGELING kinderen DEGELING Carolina DYLST DEGELING DEGELING en Daisy LATUI, petekind) STEEGMANS VANDEVOORDT zussen, choonzus, schoonbroers, neven nichten GEBRUERS MIEVIS. Een oprecht woord van dank aan zijn huisart Dr. De Keersmaecker. De uitvaartiturgie, waartoe wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden dinsdag juni 2022 m1 uur. Samenkomst laatste groet gelegenheid groeten Sint-Maartenkerk, kerk vanaf 11u30. Rouwbeklag: het uitvaartcentrum Vanmechelen, Tiensesteenweg 295, 3800 Sint-Truiden op ONLINE CONDOLEREN Grote Steenweg 191, Rummen