Truineer Nieuws melden?

Vrijwilligers Zorgbedrijf in de bloemetjes

Zorgbedrijf Sint-Truiden organiseerde een bijeenkomst voor haar vrijwilligers. Als kers op de taart konden de vrijwilligers genieten van de aangeboden feestmaaltijd. Op deze wijze werden zij bedankt voor hun belangeloze inzet.

Het vrijwilligersteam telt ondertussen meer dan 80 leden. De vrijwilligers staan in voor verschillende dagdagelijkse taken in het woonzorgcentrum, maar ook in Lokaal Dienstencentrum Cicindriahuis en in de thuiszorg zijn ze actief. Hun taken gaan van ritten naar het ziekenhuis, het geven van cursussen tot een bijdrage leveren aan de warme en huiselijke sfeer in onze woonzorgcentra.
Deze vrijwilligers zijn een absolute meerwaarde door het werk dat ze leveren. De aangeboden ondersteuning is niet alleen een grote hulp voor de vaste medewerkers, maar is ook van belang voor de bewoners en de thuiswonende (minder mobiele) senioren.
🥂 De bijeenkomst startte met een receptie, waarna enkele vrijwilligers extra in het zonnetje werden gezet voor hun jarenlang engagement. Als kers op de taart konden de vrijwilligers genieten van de aangeboden feestmaaltijd.