Truineer Nieuws melden?

Tennisclub Leopold op zoek naar beeldmateriaal voor viering 100 jaar De Pist

Tennisclub Leopold bestaat 100 jaar, plant een reünie op 7 augustus en is op zoek naar beeldmateriaal, destijds van ‘op de Pist’.

Uitgesteld door 2 jaar corona-perikelen wil Tennisclub Leopold dit jaar aandacht schenken aan het 100 jarig bestaan door een aantal evenementen te organiseren.

Eén daarvan is een grootse reünie op 7 augustus as. Om zoveel mogelijk huidige en ex-leden terug bij elkaar te krijgen worden zij uitgenodigd op de site van Tennisclub Leopold op de Olympialaan.

Hier moeten oude herinneringen weer vloeien tussen pot en pint, grappige anekdotes, straffe verhalen, weerzien van oude kampioenen, dit alles ondersteund door tal van materialen en foto’s van vroeger. Hiervoor is de organisatie nog steeds op zoek naar foto’s van vroeger, dus als jij of iemand die je kent, nog in het bezit is van memorabele kiekjes die zich afspelen op de oude Leopold tennisclub mogen die altijd worden doorgestuurd naar krisjacquet@gmail.com

De uitnodigingen worden ondertussen verstuurd naar de adressen die bij de club bekend zijn, de oud-leden worden zo goed als mogelijk opgezocht of mogen zich natuurlijk ook zelf bekend maken om zo een grootse opkomst te garanderen op 7 augustus.