Truineer Nieuws melden?

STVV speelt gelijk tegen Zepperen en dat vindt Sporza grappig

De eerste oefenwedstrijd van STVV tegen Zepperen-Brustem eindigde op een 2-2 gelijkspel. En dat vond Sporza grappig. “De oefenwedstrijden zijn weer begonnen. En dan ontdekken we altijd nieuwe plaatsjes in Vlaanderen, waar we met alle respect nog nooit van gehoord hadden. Zoals vandaag Zepperen, een deelgemeente van Sint-Truiden met 4005 inwoners. Belangrijke bezienswaardigheden zijn de classicistische pastorie uit 1779 of Het huis van “’t Mesterke”. Zepperen heeft zelfs een eigen hymne, waarin onder andere de lemen huizen bezongen worden.”

© Sporza

Reacties op grapje van Sporza
De reacties op het grappige van bericht van Sporza bleven dan ook niet uit.

Sporza ma minne mààn toch. Wa zegt djië mich ná. Ze hebben zelfs een eigen woordenboek”, aldus Benny
“En elk jaar de aankomst van vele klassiekers in de koers. Brussel-Zepperen, tienen-Zepperen. Sporza, ken uw klassiekers. Oa Gerben Thijssen , florian Vermeersch, Gert Steegmans, Ludo Dierckxens, Daniël Willems… op de erelijst”, aldus Jan.
“Café ’t Elfde Gebod vergeten Sporza… Philip Blavier geef Sporza eens wat bijles”, aldus Koen.