Truineer Nieuws melden?

STVV Jeugd neemt afscheid van een monument

Robbie Dello heeft afscheid genomen van STVV Youth. Hij kiest voluit voor de bakkersstiel en volgt daarbij zijn vader op in de bakkerij in Munsterbilzen. Team Truineer wenst Robbie alle succes toe.

© STVV Youth
Mededeling STVV Youth
Er was wat volk afgekomen om de laatste training van Robbie Dello en zijn Kanaries te aanschouwen. Zelfs Binkie wilde erbij zijn. Maar Robbie, zou Robbie niet zijn als hij niet onverstoorbaar zijn job tot de laatste minuut zou uitvoeren. Gemist zal hij zeker worden. Robbie ging altijd recht door zee, alles moest altijd tip-top in orde zijn. Potjes in dezelfde kleur en keurig op een rechte lijn. Maar voor de spelers een zegen, een topkerel van wie ze veel leerden. Hij deelde zijn ervaringen die hij vooral in het Kanarieshirt opdeed.
Robbie was ook een kameraad voor de andere coaches, maar vooral voor zijn boezemvriend Joni. Hij kiest nu vol voor de bakkersstiel en volgt daarbij zijn vader op. Wellicht staan de gebakjes daar ook mooi op een rij en op kleur. Loop eens binnen als je toevallig in Munsterbilzen passeert. Er hangt zeker een zweem van Kanarie in de lucht. Succes in je verdere leven, Robbie, en altijd welkom bij STVV Youth!