Truineer Nieuws melden?

“Posterijen” lanceert uniek hondenijsje

‘Posterijen’ lanceert een hondenijsje. En dat oogst meteen al groot succes.

Bij deze warme temperaturen gaat iedereen al eens graag afkoelen tijdens een gezellig terrasje. Vaak gaat de trouwe viervoeter dan mee en moet hij of zij zich even afkoelen met een kommetje water, echter niet bij de Posterijen.

“Ik vind het geweldig als baasjes hun viervoeter mee op stap nemen, vaak zie ik dan klanten die hun hondjes iets te eten geven ‘van tafel’. Vaak zijn niet alle ingrediënten die voor ons dagdagelijkse kost zijn geschikt voor de honden. Met het warme weer in het vooruitzicht ben ik op zoek gegaan naar iets uniek waarmee de honden zichzelf kunnen verfrissen, maar waarmee de baasjes henook kunnen verwennen op een gezonde manier. Hierbij kwam ik uit op een hondenijsje, maar wat dit ijsje uniek maakt is dat het ‘stokje’ niet bestaat uit afval om weg te gooien, maar als een beentje om na hetverfrissende ijsje op te smikkelen.”

Na onze post op Facebook kregen we alvast heel wat vraag. We hebben alvast wat extra plaats voorzien in onze diepvries”, knipoogt zaakvoerder Stephanie.