Truineer Nieuws melden?

Nog twee spitsen op komst

STVV zal nog twee spitsen halen. Dat is ons bevestigd vanuit de bestuurskamer. Eén van de twee zal zo goed als zeker een Japanner worden. In dat verband circuleren namen als Mao Hosoya (20, zie foto)) van Kashiwa Reysol (J-League) en van Koki Ogawa (24) van Yokohama FC (J2-League). Beiden zijn centrumspitsen

Koki Ogawa is een 24-jarige centrumspits (1,84 m) en de huidige topschutter in de Japanse tweede klasse. Hij liet deze competitie 14 goals en 4 assists in 23 duels optekenen. De eenmalige A-international ligt tot januari 2023 onder contract bij Yokohama FC.

Hem kan je aan het werk zien via:

Mao Hosoya is een 20-jarige centrumspits (1,77m) en komt uit voor Kashima Reysol in de Japanse hoogste klasse. Hij zit aan 6 doelpunten en 2 assists in 16 duels. Hij is lid van de Japanse U23.

Hem kan je aan het werk zien via: