Truineer Nieuws melden?

Nieuwe staf voor STVV Youth

Dit is de nieuwe staf van onze STVV Jeugd Met Tsuyoshi Takano, Patrick Monnissen, Gunther Mella en William Vannes. Team Truineer wenst het kwartet alle succes toe.

Dat de elitejeugd volgend jaar in Elite 2 aantreedt, is intussen genoegzaam gekend. Dat die boodschap een schok teweegbracht bij iedereen die de Sint-Truidense jeugdwerking een warm hart toedraagt, is geen verrassing. Maar net als dat bij het eerste elftal al vaker is gebeurd, rechten ook wij de rug en blikken we hoopvol vooruit. De voorbereiding aan het nieuwe seizoen is begonnen met het samenstellen van een gloednieuwe staf.

Tsuyoshi Takano blijft verantwoordelijk voor de algemene sportieve werking en de doorstroming naar het eerste elftal. Hij zal van dichtbij het Beloftenelftal en de U18 volgen. Patrick Monnissen, wordt de nieuwe TVJO, die vooral de U16 en U15 zal klaarstomen voor een prominente rol in de competitie. Gunther Mella wordt verantwoordelijke voor de Middenbouw en William Vannes draagt zorgt voor de jongste Kanaries van de Onderbouw. Wij wensen hen veel succes in het behalen van onze sportieve targets.