Truineer Nieuws melden?

Midweekfeesten bieden dit jaar ook culinaire verwennerij

De Midweekfeesten bieden dit jaar meer dan enkel fantastische muziek. Ook culinair ga je heerlijk kunnen genieten. Voor 5 of 10 personen kan je een fun & drinks tafel reserveren of een Fun, Drinks & Food tafel.

Ook Voka, @hoc (Haspengouwse Ondernemersclub) en Aquilae businessclub STVV steunen het event mee! Ben je lid van één van deze clubs en boek je een tafel met eten? Dan ontvang je per tafel een fles champagne. Kies je voor een Fun & Drinks tafel, kan je genieten van de optredens aan je eigen tafel,  inclusief drankenpak.

De apéro start om 17u30, om 18u openen de foodstanden tot 21u.

Op het menu:

 

  • tagliata van Top-Chef Pajtim
  • sublieme garnaalkroketten van de Noordzee van Brussel
  • verse sushi van Spiessens
  • dessertijs van Crème van een vent

 

Tickets en info via www.midweekfeesten.be