Truineer Nieuws melden?

Gespot bij STVV: Andréa Librici (17)

STVV heeft toch wel wat jongeren met potentieel, bleek deze voorbereiding al. In dat opzicht is Andrea Librici (17, op foto vierde van links beneden met nr. 32), afkomstig uit Herstal en een verleden bij OHL, onze watcher tjjdens de drie oefenpotten extra opgevallen. De visie van Stef Van Winckel, zijn coach bij de beloften.

© STVV

Andréa Librici tekende in de drie oefenmatchen voor een aantal mooie acties waarbij hij liet zien dat hij goed kan ‘ballen’. De jongen met Italiaanse roots uit Herstal kwam vorig seizoen over van OH Leuven. Sindsdien heeft hij als aanvallende middenvelder snel progressie gemaakt. Naar wat wij zagen is het een gast die zich niet wegstopt, die sterk is aan de bal en die zich makkelijk laat betrekken in een actie. Maar ook voor hem geldt wat voor de meeste spelers van die leeftijd geldt: meer body aanmeten. Coach Stef Van Winckel (beloften): “Andréa is fysiek sterk en heeft een hoog loopvermogen. Hij is polyvalent en kan zowel aanvallend als op de flank spelen. Technisch moet hij nog verbeteren. Maar hij kan nu al goed druk zetten op een verdediging en veel diepgang in zijn spel leggen.”

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en staand