Truineer Nieuws melden?

Gerda Martens (68) overleden

Wij vernemen het overlijden van Gerda Martens. Wij betuigen haar echtgenoot, kinderen, kleinkinderen en familie onze innige deelneming en wensen hen veel sterkte toe.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst Proximus VPN 16:47 76% tvaartzorg-eraerts.be Degene liefheb verlaat degene die liefhad erug vinden nemen afscheid van mevrouw Gerda Martens echtgenote heer André Langenaken Geboren Nie-bij-SintTruiden januari 954 overleden Echtgenote van: André Langenaken Leuven op2 juni 2022. Langenaken-Claes Langenaken Langenaken choonbroers, neven nichten. nichten. families Martens, Langenaken Mievis Brouckmans Bijzondere medisch nefrologie Eraerts, hematologie Leuven. kerkhof wordt uitgenodig plaatshebben 10.45 Samenkomst de aula vanaf 0.30 Uitvaartzorg donderdag 8.30tot Eraerts, ingang SintTruiden, Rouwadres: Luikersteenweg 12/0203, 3800 Condolern:www.uivarizoigererts.be ww.uitvaartzorg-eraerts.be 685928