Truineer Nieuws melden?

Fonduehuis Swiss & Apero heeft het allemaal

Gezellig  tafelen volgens de “à volonté”formule:  kaasfondues,  fondue Bourguignonne, raclette, visfondue, grillen op een bakplaat… Om daarna af te sluiten met een overheerlijke chocoladefondue. Of Swiss Apéro. Fonduehuis Swiss & Apero heeft het allemaal. Een impressie.

Naar de website van de zaak:

https://www.t-fonduehuisje.be/home-sinttruiden

Naar de facebookpagina van de zaak:

https://www.facebook.com/fonduehuissinttruiden

 

Fondue a volonte?

Gezellig tafelen in een uniek Zwitsers kader, volgens de ‘à volonté’-formule. Een uitgebreid gamma aan kaasfondues, de traditionele fondue Bourguignonne, de authentieke raclette, visfondue, grillen op een bakplaat…. Om daarna af te sluiten met een overheerlijke chocoladefondue.

 

 

OF Swiss apero?

Gezellig tafelen in een uniek Zwitsers kader, volgens de niet ‘à volonté’-formule. Een uitgebreide keuze aan overheerlijke tapas gerechten perfect combineerbaar met een glas wijn, charcuterieën, Zeeuwse oesters, kaviaar, grotere gerechten, met hiernaast een uitgebreid gamma aan topwijnen, bubbels en cocktails. Ik krijg al zin.