Truineer Nieuws melden?

De Wijze Stappers op zaterdagmarkt

De Wijze Stappers staan op de zaterdagmarkt met speculaas. Ook de opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar de Mediclowns.

Mededeling van De Wijze Stappers
Op zaterdagvoormiddag verkopen onze Stappers onze, stilaan wereldberoemde, speculoos ten voordele van de Mediclowns op de Haspengouwmarkt van Sint-Truiden. De teller van onze actie, die begin deze maand een hoogtepunt kende met de 3de Dankbaarheidstocht, staat momenteel op € 2.638,18, of bijna 1.000 (!!!) euro meer dan in 2021 !
Daarvoor danken we onze sponsors, onze kilometer-sponsors, onze spontane sponsors en… onze speculoos-kopers .
Kan je er zaterdag niet geraken ? Geen probleem ! Onze link staat nog steeds open !! Een pakje kost 5 euro voor 5 stuks : betaal via https://mediclownsvzw.koalect.com/…/dankbaarheidstocht-iii en mail je bestelling naar dankbaarheidstocht.dwz@gmail.com !
Op zondag komt dan de laatste wandeling voor het verlof : een wandeling van een 13 km in Beringen : Vallei van de Zwarte Beek.
Volgende week wordt de hele actie dan afgesloten en plannen we nog ergens een team-moment, want het waren helse weken en maanden…
Moet het nog gezegd dat we super-fier zijn op wat ons klein groepje dit jaar verwezenlijkt heeft…
Kan een afbeelding zijn van 21 mensen, staande mensen, boom, lucht en , met de tekst gaat rnieto hoe lang moment leven duurt. lang eva neen mooi kunt nagenieten. Nathalieb 73,01 843m 2u36m mensen met inspirer steunen Vera Hellem8 WEG GEEN ENKELE KAART RTOONT ZICH MOED VAN LKE STAP Mundut PIC.COLLAGE