Truineer Nieuws melden?

9 juli, Stayen: Kick-off Levensloop met wereldrecordpoging 30.000 kaarsen

Levensloop Sint-Truiden heeft jullie hulp nodig om deze recordpoging van 30.000 kaarsen te doen slagen. Zij lanceren een warme oproep aan alle Truienaars om op 9 juli samen met familie en vrienden massaal naar Stayen af te zakken en de recordpoging te steunen. Ook Simon Mignolet steunt de actie.

Als jij aanwezig wil zijn, kan je voor slechts 10 euro een ticket kopen. Hiermee steun je niet alleen de recordpoging, maar uiteraard ook Levensloop.

Tijdens het evenement kan je rekenen op livemuziek van de Violincheli Brothers. Daarnaast zijn er verschillende foodtrucks aanwezig waar je een heerlijk hapje kan eten. Tot slot kan je op Stayen, zoals altijd, genieten van een fris drankje.

Meer info en aankoop tickets en kaarsen via:

Landing

Kan een cartoon zijn van , met de tekst Steun- & inkomkaarten te koop via: www.levensloop-sint-truiden.be www.levensloops Aveve Brustem Steunkaart =5 euro Inkom 10 euro 10 LEVENSLOOP Bier en frisdranken à euro KICK-OFF LEVENSLOOP SINT-TRUIDEN Foodtrucks aanwezig tichting tegen teg 19u30 TRIBUNES OPEN Zaterdag 9 juli 2022 Tribune Oost Stayen 20u30 22u00 OPTREDENS VIEREN HERINNEREN WERELDRECORDPOGING 30.000 kaarsjes STRIJDEN 24u00 Einde Kick-off Truiden