Truineer Nieuws melden?

Mamadepot in Mielen hield opendeurdag

Op zondag 22 mei schitterde Ferm in Mielen-boven-Aalst met de officiële inhuldiging van het Mamadepot en een mooie Troostplek met open deur in onze Ferm Kinderopvang ‘de Uiltjes’ en ”t Mielenhofke’.

In het Mamadepot kan iedereen terecht voor mooie , tweedehandse kinderspullen (kleding, speelgoed, meubeltjes, verzorggerief, zelfs zwangerschapskledij) aan mini-mini-prijsjes. De pastorij werd een winkel, maar is ook een ontmoetingsplaats voor een gezellige babbel bij een tasje koffie, vertelt  Krista Vanmeer van Ferm. We gaan voor duurzaamheid en zorg voor elkaar! Iedereen maakt wel eens een zware periode door …   ziekte, een ongeval, overlijden, een relatiebreuk, …. en dan kan een troostend gesprek of  een moment van bezinning deugd doen. In Mielen bouwde Ferm aan een  gezellig hoekje in de voortuin van de pastorij, met een bank, een bord met een mooie foto en tekst.  Voorzitster Marleen nodigt iedereen  uit op onze Troostplek !

Kinderopvang ‘de Uiltjes’ is de aantrekkelijke groepsopvang van Cindt Martens en Geert Lavers. Zij toverden het KBC gebouw om voor max. 18 kindjes tussen 0 en 3 jaar. Alles op maat van die kleine schatjes ! Regelmaat en structuur liggen aan de basis van een kwaliteitsvolle kinderopvang met een duidelijke pedagogische visie. Ine Smorag runt ”t Mielenhofke’ en  zet haar deuren open voor max. 5 kindjes tussen 0 en 3 jaar. Het welbevinden  van de ukjes staat centraal. Ine begeleidt hen graag op ontdekkingstocht  Ieder kindje kan zich ontwikkelen op zijn eigen unieke manier. Deze gezinsopvang straalt van creativiteit en mag gerust gezien worden!