Truineer Nieuws melden?

Van Mossel Automotive Group opent begin 2023 nieuwe showroom

Van Mossel Automotive Group, in België aan een razendsnelle opmars bezig, bouwt een nieuwe showroom in Sint-Truiden en lichtte in ons magazine  ‘Den Truineer’ uit wat de intenties zijn.

Vandaag is Van Mossel Automotive Groep actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg met meer dan 4.500 medewerkers. Van Mossel telt in totaal 295 voordeuren, met 230 concessies en 37 carrosserieën, 23 leasebedrijven en 5 overkoepelende dienstenbedrijven.

Ook in België is de razendsnelle opmars een feit. “In januari 2019 heeft Van Mossel met GMAN en Groep Bruyninx de eerste Belgische dealergroepen overgenomen. Intussen zijn er nog een heel wat overnames geweest waardoor we een stevige voet aan grond hebben in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en West-Vlaanderen”, vertelt Koen Claesen, CEO van Van Mossel Automotive Groep Belux. “Het doel is om in iedere grote stad een dealer en een carrosserie te hebben en in de wijdere omgeving een leasingmaatschappij.”

Voor mobiliteit

Niet enkel voor de aankoop van een nieuwe wagen kan u bij Van Mossel in heel Vlaanderen terecht. Er is ook een zeer ruim aanbod tweedehandswagens.

Van Mossel wil zijn klanten op alle vlakken ontzorgen. Van aankoop en diverse leasingmogelijkheden tot verzekeringen en financieringen, onderhoud en herstellingen en carrosseriewerken. Bij Van Mossel kan u terecht met al uw mobiliteitsvragen.

Voor iedereen

Van Mossel staat graag zo dicht als mogelijk bij haar klanten. Zo kan u in uw regio steeds terecht bij Van Mossel Sint-Truiden. Op dit moment nog op de Luikersteenweg, maar in het voorjaar van 2023 wordt u verwelkomd in een gloednieuwe showroom. Niet enkel de bestaande Van Mossel Sint-Truiden merken Peugeot, Citroën en Kia, bij uitbreiding zullen ook de merken DS Automobiles en Fiat een plek krijgen. Daarnaast wordt ook een ruim aanbod aan onmiddellijk beschikbare tweedehandswagens voorgesteld in het Used Car Center.

“Wij zorgen met de nieuwe site meteen ook voor extra werkgelegenheid

Naast de verkoop van nieuwe- en tweedehandswagens, zal er in de state of the art werkplaats met de hoogste zorg aan uw wagen gesleuteld worden. Van Mossel investeert niet enkel in een nieuw gebouw, maar zorgt met de opening van deze nieuwe en grotere site ook voor extra werkgelegenheid voor de regio Sint-Truiden.