Truineer Nieuws melden?

Ruben Weytjens over weer op Ladies City Day

Morgen vrijdag is het Ladies City Day. Op zijn facebookpagina blikt Ruben Weytjens vooruit op het weer voor die dag. “Op vraag van mijn partner Foto Robyns uit Sint-Truiden heb ik de weerkaarten voor morgen nog eens extra goed bekeken. Vooral dan ook met het oog op Ladies City Day in Sint-Truiden. Dat begint om 16 uur en het zou in het zuidwesten van de provincie wel eens nipt helemaal in orde kunnen komen met dat weertje van ons. Want net als vandaag worden de buien vrij vroeg op de dag verwacht. En als het om 16 uur nog niet voorbij is: gewoon nog 1 of 2 uurtjes wachten. In de loop van de avond wordt het een pak rustiger en het blijft dan ook droog.”

© Tony Tachelet

Meer daarover via

https://www.rubenweytjens.be/weernieuws/vrijdag-vooral-tussen-14-uur-en-17-uur-kans-op-zwaar-onweer?fbclid=IwAR1fqeZdJae8v2vtnT5jWIz132oPQD5slJzo2LaaEC-bKtaHRYEBQElwObY