Truineer Nieuws melden?

PRIMEUR – Mama’s Jasje Unplugged nu zondag in de BelOrta Bloesembar

“Peter Van Laet speelde al eens op de Facebook van de BelOrta Bloesembar in volle lockdown. De live set was toen zo overtuigend dat ze zeker eens wilden langskomen bij mooi weer. En Mama’s Jasje op moederdag: de ideale combinatie”, klinkt het enthousiast bij de organisatie. “We voorzien ook rozen en rosé voor de eerste 300 dames die langskomen vanaf 13 uur. Doorlopend verzorgt het vaste team van de Cosmo voor de juiste chillmuziek. Kom genieten en beleef de Instant Happiness, toegang is gratis.”

© Mama's Jasje
Terugblik op 17 april 2020
In volle lockdown mochten we geen BelOrta Bloesembar organiseren. We brachten dus de muziek naar de mensen en onder andere Peter Van Laet trad op, op onze Facebook Pagina. Meer dan 30.000 mensen volgden de uitzending mee. Bekijk hier de live-uitzending opnieuw. Toen al stond in de sterren geschreven dat Mama’s Jasje ooit op onze Bloesembar zou optreden.
https://www.facebook.com/bloesembarhaspengouw/videos/542349483141943 
Programma
13 uur – gratis glas rosé getrakteerd door Casa Geladé & roos getrakteerd door de Bloemenhal voor eerste 300 dames
14.30 uur – optreden Mama’s Jasje Unplugged
De hele dag door Cosmo vibes, de juiste chillmuziek gebracht door het vaste team van de Cosmo.
Aparte eetkaart
Het restaurant is reeds volgeboekt ’s ochtends en ’s middags. We voorzien wel een aparte kleine eetkaart zodat er doorlopend ook iets gegeten kan worden. ’s Avonds zijn er nog enkele plaatsen om te barbecuen.