Truineer Nieuws melden?

Oproep om een erehaag te vormen voor deelnemers 1000 km tegen kanker

Op vrijdag 27 mei is Sint-Truiden de trotse middagstad van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Wij leggen uit waarom jij en je kids moeten aanwezig zijn.

© de1000km.be
Belevenis voor jong en oud
Zoals jullie weten valt er op deze dag heel wat te beleven voor jong en oud. Neem dat maar letterlijk, want voor de kinderen voorzien we heel wat springkastelen! Neem dus zeker en vast de allerkleinsten mee voor een hoop springplezier!
Op deze dag kan jong en oud in het evenementendorp op de Veemarkt tussen 10u en 16u terecht voor een bezoekje aan de streekproductenmarkt, optredens van lokale muziekgroepjes, drank- en eetstandjes, kinderanimatie en springkastelen.
Strijd voor titel van warmste erehaag
De 4 middagsteden strijden omstreeks 11u30 voor de titel van de ‘Warmste Erehaag’. Ben jij aanwezig om te laten zien dat Sint-Truiden de warmste stad van Vlaanderen is en help jij ons, samen met je familie en vrienden, om deze titel binnen te halen?
De 1000 km van Kom op tegen Kanker is een wielervierdaagse waarbij pelotons dagelijks 250 km afleggen doorheen Vlaanderen.
Meer dan 2000 renners fietsen vanuit Mechelen naar Sint-Truiden waar ze op de Veemarkt worden aangemoedigd door duizenden sympathisanten en worden verwelkomd door de Warmste Erehaag.
Kan een afbeelding zijn van fiets en , met de tekst Sint Truiden GOE BEZIG 10u00-16u00 Trotse middagstad van de 1000 km Vrijdag 27 mei Veemarkt de1000km.be Beleving voor jong en oud in het evenementendorp foodtrucks podiumanimatie toeristische infomarkt springkastelen streekproductenmarkt 11u30- 11u30-13u00 Warmste erehaag met straatanimatie De km voor Kom op tegen Kanker