Truineer Nieuws melden?

Mariette Leclère overleden

Wij vernemen het overlijden van Mariette Leclère, echtgenote van Valère Blavier. Team Truineer wenst de familie veel sterkte toe en betuigt hen zijn innige deelneming.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst levenslust, liefde maar vooral lach, zullen ontzettend missen. nemen afscheid mevrouw Mariette LECLÈRE heer echtgenote van Valère BLAVIER Geboren melden oktober 1933 Valère BLAVIER overleden mei 2022. Yvette en kleinkind haar haar echtgenoo: kleinkinderen Roger LECLÈRE Hector Nelly PIRARD-BLAVIER, kinderen, klein- achterkleinkinderen Firmin Magda kinderen, achterkleinkinderen schoonzussen, schoonbroers, neven en nichten De families LECLÈRE, Met dank aan VANGEEL HOUWAER. Patrick Vanaeken het personeel van WZC Villa Rosa. afscheidsviering waartoe vriendelijk wordt uitgenodigd, plaatshebben Uitvaartzorg Eraerts, dinsdag gevolgd door bijzetting an Samenkomst 10.45 umne Gelegenheid maandag defamiliegrafkelder. groeten het funerarium Eraerts, Kazelstraat 18.30 9.00 ingang 2. Rouwadres: Halmaalweg 170, Sint-Truiden