Truineer Nieuws melden?

Keuzestress dreigt bij Animal Rescue Service

Animal Rescue Service organiseert een steunactie omdat er keuzestress dreigt. De spaarpot bij deze niet-gesubsidieerde vzw geraakt immers op. Daardoor kunnen mogelijk niet meer alle oproepen worden beantwoord. Tenzij.

Dag lieve dierenvriendjes!
zoals jullie weten is alles weer een stuk duurder geworden.. Ook voor ons als niet-gesubsidieerde vzw is dit een groot probleem.. Onze mooie spaarpot geraakt stilaan op, facturen worden niet betaald,… We doen het liever niet.. Maar we zullen uiteindelijk moeten ‘kiezen’ welke oproepen we wel en niet behandelen.. Zwaar tegen onze principes! Maar als het zo verder gaat zullen we helaas genoodzaakt zijn..
Daarom gaan we eens proberen via een steun actie!
Via onderstaande link kunnen jullie ons steunen met een storting. Maar dit kan natuurlijk ook via een aankoop op onze webshop! Zo krijg je nog iets leuk in de plaats!
ARS