Truineer Nieuws melden?

Keldermans Wonen: Veel meer dan een meubelwinkel

Keldermans Wonen heeft een naam als een klok in meubelland. Begonnen als meubelwinkel en op dat vlak nog steeds een trendsetter die staat voor eigentijds meubilair en design, kan je er sedert 2010 ook terecht voor alle interieuradvies. Met Kim Schoefs en Patrice Heremans werden trouwens twee toppers inzake interieuradvies in huis gehaald.

Interieurinrichting van A tot Z

Ben je toe aan een de inrichting of herinrichting van je woonst? Wil je een eerste of tweede opinie? Wel, dan ben je bij Keldermans Wonen aan het juiste adres. Met Kim Schoefs en Patrice Herremans heeft de zaak experten met de juiste opleiding en ervaring in huis. Kim heeft 30 jaar ervaring in de branche, Patrice werkte eerder al voor de interieurzaak van Ilse De Meulemeester. Sleutelwoord bij Kim is tijdloos design. Patrice focust zich op warme tijdloze interieurs.

Kim en Patrice: “Bij ons kan je terecht voor interieurconcepten van a tot z. Van het eerste kennismakingsgesprek op basis van grondplan en moodboard, over het concreet uittekenen van een ontwerp en de offerte, tot de uitvoering en nazorg. Ons advies is trouwens vrijblijvend en gratis. Het is de bedoeling om klanten, die op ons beroep doen, volledig te ontzorgen. Misschien ook even een hint: Wij zijn eenvoudig te boeken via de website van Keldermans Wonen.”

 

“Ons advies is vrijblijvend en gratis. Het is de bedoeling om klanten, die op ons beroep doen, volledig te ontzorgen”

Ook alle maatwerk op maat

Meubelen, raamdecoratie en interieuradvies zijn al drie speerpunten waar Keldermans Wonen mee scoort. Maar er is nog een vierde, heel belangrijk speerpunt: maatwerk. “Hier zijn geen grenzen”, stelt zaakvoerder Pedro Strauwen. “Onze ontwerpers kunnen totaal out of the blue, uit het niets, hun ding doen en hun creativiteit zonder grenzen loslaten op het project. Schrijnwerkers-fabrikanten van over heel Europa staan voor ons klaar om die ontwerpen te realiseren,

 

“Schrijnwerkers-fabrikanten van over heel Europa staan voor ons klaar om ontwerpen te realiseren, waarna wijzelf instaan voor de montage”

waarna wijzelf instaan voor de montage. Dat kan gaan van keukens, over alle soorten dressings en opbergkasten, tot onder meer kinderkamers. Dat alles wordt mooi afgestemd op de wensen van de klant. Dat het budget vooraf perfect is vastgelegd en dat klanten alles ook bij ons kunnen zien en voelen zijn belangrijke troeven waar we graag mee uitpakken.”

Meubelen, raamdecoratie, interieur van a tot z, maatwerk. De tevredenheid van de klanten was, is en blijft de maatstaf. Bij Keldermans Wonen zien ze hun doel pas bereikt als er een glimlach verschijnt op het gezicht van de klanten als die merken dat hun wensen werkelijkheid zijn geworden.