Truineer Nieuws melden?

Kasteel Duras (27-29 mei): Gamefair Vlaanderen

Van 27 mei tot en met 29 mei vindt op het kasteeldomein van Duras de eerste Vlaamse editie van Gamefair plaats, dé beurs van het buitenleven voor de ganse familie.

De organisatie van de Nederlandse Jacht&Buitenleven Fair (al meer dan 10 jaar een begrip) heeft  de vleugels uitgeslagen en is met een nieuw evenement neergestreken op het prachtige privédomein kasteel Duras in Sint Truiden. Op dit sfeervolle terrein, omringd door bossen en waterpartijen, wordt vanaf voorjaar 2022 ieder jaar een grote Fair georganiseerd die nog meer dan ooit de sfeer uitademt van de oorspronkelijke Engelse Gamefairs.

Uiteraard treft u op deze Vlaamse editie alles aan wat onze Fair al meer dan 10 jaar zo uniek maakt in Nederland: Een groot dorp met pagodetenten waar u alles gaat vinden op het gebied van platteland, jacht en buitenleven; verschillende standen met kleding, geweren, materialen, etc. Er is veel aandacht voor de natuur, workshops voor kinderen, demo’s met schapen, jachthonden, roofvogels en terreinauto’s. Jaarlijks verandert het thema van de demo’s. De culinaire sensatie wordt een van de hoofdpijlers. U vindt er wildburgers en frieten tot a la carte menu’s van lokale restaurants en BBQ wedstrijden/demo’s voor de echte Pit Masters.

Nog dit: de familie Withofs doet de catering voor het event, exclusief op Ofyr, the Bastard, en met showcooking.

 

Meer info via

Home