Truineer Nieuws melden?

Hilda Manshoven overleden

Wij vernemen het overlijden van Hilda Manshoven (84). Team Truineer wenst de familie veel sterkte toe en betuigt hen zijn innige deelneming.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Wij nemen afscheid van mevrouw Hilda MANSHOVEN echtgenote van wijlen de heer Jos GRÉGOIR geboren te Hasselt op 10 februari 1938 en overleden int-Truiden op mei 2022. afscheidsviering waartoe vriendelijk uitgenodigd, zal plaatshebben de aula van Uitvaartzorg Eraerts, Kazelstraat te Sint-Truiden, op dinsdag 31 mei om 10.00 uur, gevolgd door de begrafenis van de urne. Samenkomst de aula vanaf 9.45 uur. Gelegenheid tot groeten het funerarium Eraerts, Kazelstraat 31 Sint-Truiden, maandag 30 mei van 18.30 tot 9.00 uur, ingang 1.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Dit melden น: Christian en Annick GREGOIR-BILLEN Anke en Stan lan Fiona Alain en Marleen GRÉGOIR-DAMS Yves en Hilda GRÉGOIR-CUYVERS Annelies en Mitras Fiffy haar kinderen en kleinkinderen Haar zus, broer, schoonzus, schoonbroer, nichten en neven. De families MANSHOVEN, GRÉGOIR, BEUEL en BREESCH. Met dank aan de thuisverpleging, haar huisarts Dr Philippe VROONEN, de directie personeel van het WZC Serrenhof, dokters en personeel van het Sint- Trudo- ziekenhuis, afdeling G30. Rouwadres: Nieuwpoort 12/301, 3800 sint- Truiden Condoleren: www.uitvaartzorg-eraerts.be