Truineer Nieuws melden?

Half Europa zakt af naar Haspengouw voor stroomgroep producent e-power®

Op uitnodiging van e-power® kwamen op donderdag 5 mei 2022 meer dan 100 deelnemers afgezakt naar de BelOrta Bloesembar te Haspengouw voor de eerste editie van haar “e-inspiration sessions”. Met vertegenwoordigers uit Italië, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Luxemburg, Zweden en Oostenrijk was het een zeer groot succes te noemen.

Tijdens deze zonovergoten namiddag temidden van de Haspengouwse bloesems werden e-power®’s nieuwe producten voorgesteld en hot topics in de energie sector besproken zoals de nieuwe Europese emissienormen (‘Stage 5’), de mogelijkheden van mobiele battery packs en de laatste nieuwe stroom aggregaten. De blikvangers waren uiteraard e-power®’s waterstof generator en hybride container, twee innovatieve producten die de komende jaren de generator-markt zullen beroeren.

 

“Voor ons eerste live-event na twee jaar corona-perikelen was het belangrijk om onze nieuwe frisse look en toekomstvisie op een bijzondere manier te kunnen meegeven. Het ongedwongen en sfeervol kader van de Bloesembar is daar de uitgelezen locatie voor: we zijn bijzonder trots op onze Haspengouwse natuurpracht en gastvrijheid, en ook bij e-power® oogt de toekomst groen en blijft onze klant centraal staan.

 

Bovendien heeft een dergelijk event op verplaatsing als bijkomend voordeel dat we onze productie omgeving niet extra moesten belasten. De originele locatie bleek een succesformule: onze internationale klanten zullen zich deze zonnige editie nog lang herinneringen!”  – Kurt Van Dal, CEO  e-power®

 

e-power® is de grootste Benelux producent van kleine en middelgrote stroomaggregaten van 1 tot 600 kVA voor diverse toepassingen, zoals industrie, vrije tijd, landbouw, bouw, laswerk, mobiele voertuigen, verhuur, enz. Al haar producten worden in Nieuwerkerken, Sint-Truiden geproduceerd.