Truineer Nieuws melden?

Clement Stultjens overleden

We vernemen het overlijden van Clement Stultjens. Team Truineer wenst de familie veel sterkte toe en betuigt hen zijn innige deelneming.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst man heengegaan woord vriend edereen het zulverste Bedroefd melden wij het onverwachte overlijden van echtgenoot Clement Stultjens Mariette MARTENS geboren te Sint-Truiden op augustus 1935 op mei 2022. en zachtjes heengegaan het Ditmelden Zijn kinderen: Tony en Carine VANDENREIJT STULTJENS Zijn kleinzoon: VANDENREIJT oogappel: Lauren VANDENREIJT Suske zus, neven en nichten: Roger en Romaine KEMPENEERS STULTJENS, kinderen, Oprechte dank aan het personeel van achterkleinkinderen Orelia Serrenhof te Sint-Truiden. Wij nodigen uit samen met ons afscheid nemen van Clement tijdens uitvaartdienst aula uitvaartcentrum Vanmechelen op rijdag mei 2022 om Aansluitend Schurhoven. crematie urne worden bijgezet othet brengen kerkhot Vanmechelen, familie