Truineer Nieuws melden?

Bloesemmarkt in het Begijnhof

Woensdag 4 mei, van 14 tot 20 uur, is het Bloesemmarkt in het Begijnhof. De mix van streekproducten, plaatselijke ambachten en muziek met Bazaar Bizar Discobaar en De Bloesembietels belooft veel ambiance.

Kom op woensdag 4 mei de vakantiesfeer opsnuiven op het Begijnhof van St-Truiden en geniet van een gezellige bloesemmarkt met heerlijke streekproducten, plaatselijke ambachten en muzikale animatie.
Woensdag 4 mei van 14u tot 20u : Begijnhof – Speelhoflaan Sint-Truiden
Kom genieten van de lokale lekkernijen en ambachten van de streek; appels, peren, stroop, confituur, bieren, wijnen, maar ook hand-made producten en versgebakken Haspengouwse pannenkoeken van het Begijnhof Buurtcomité.
Rust even uit op het bloesemterras en geniet van de lente onder de kastanjebomen. Retrodiscobar Bazaar Bizar Discobaar zorgt voor een muzikale sfeer van 14 tot 18u. Daarna volgt een live optreden van ‘De Bloesembietels’ van 18 tot 20u.
Wees er zeker bij!