Truineer Nieuws melden?

Al meer dan 300 inschrijvingen op eerste hondenwandeling rond de BelOrta Bloesembar

Op zondag 15 mei organiseren AVEVE Brustem en Landen in samenwerking met de BelOrta Bloesembar de allereerste ‘Quizpelwandeling’ voor honden. “De eerste 200 aanwezigen krijgen een doggybag, maar daarnaast verloten we ook een grote prijzenpot onder de deelnemers”, aldus een enthousiaste Kris Marguiller. De hondenwandeling start en komt aan, aan de BelOrta Bloesembar. “We volgen het traject van de kleine wandeling van 3 km. Tijdens de wandeling zijn er verschillende wist-je-datjes, passeren we de hondenschool die voor één dag zijn activiteiten op locatie organiseren, is er een hondenfotograaf met gegarandeerde gratis foto, maar ook enkele andere standhouders aan de BelOrta Bloesembar. Tijdens de wandeling is er een interactieve quiz die een prijs kan opleveren. De wandeling is van 9 uur tot de laatste vertrekker die om 15 uur kan vertrekken. Verloting gebeurt om 17 uur. Inschrijven kan nog steeds via deze link: https://www.bloesembar.com/woef. Er zijn intussen al meer dan 300 honden (en baasjes) in geschreven!

© BelOrta Bloesembar