Truineer Nieuws melden?

Zondag 1 mei Fashion & Freedom door Decadence de Luxe

Vier op zondag 1 Mei vanaf 14 uur FASHION & FREEDOM tijdens een spetterende Decadence de Luxe modeshow rond de fonteinen van de Groenmarkt. Er valt voor iedereen wat te beleven.

Vier op zondag 1 Mei FASHION & FREEDOM tijdens een spetterende Decadence de Luxe modeshow rond de Groenmarkt Fonteinen vanaf 14u. 300 dames kunnen zondag genieten van de prachtige collecties op de catwalk. Cosmocafé staat in voor het VIP-dorp met hapjes en drankjes.  We hebben ook goed nieuws voor de mannen, want het Bistro Blijft Bestaan (BBB) festival zal ook plaatsvinden rond de OLV-kerk op zondag 1 mei vanaf 13u30.

 

Voor de dames

 

Iedereen is welkom om te komen kijken naar de modeshow van 14u-15u en natuurlijk is er daarna ook genoeg tijd om te shoppen van 15u-19u bij Decadence de Luxe.

Wie een ticket koopt voor de modeshow, krijgt die dag 20 euro korting in de winkel en een leuke goodiebag. Er zijn nog tickets beschikbaar via www.decadence-deluxe.be/shop.

Wees er snel bij en trommel zeker al je vriendinnen op!

 

Voor de heren

 

Ook de mannen kunnen op zondag 1 mei naar hun vertrouwde bruine kroeg, de Bistro, die gelukkig blijft bestaan. Om 14u30 en 18u30 schenkt het Bistro team een gratis vat en om 19u is de officiële heropening van de Bistro met enkele leuke verrassingen.

Let op, een mix is mogelijk, dat is een must zelfs. De dames mogen zich mengen onder de heren en andersom natuurlijk ook! Kortom, zondag 1 mei moet je met stip in de agenda zetten!

 

Meer info via link hieronder

https://www.facebook.com/Decadence-de-Luxe-232867920132679