Truineer Nieuws melden?

Wim Vallons richt Mini Z Racing Limburg op

Wim Vallons richt vanaf 29 april de  nieuwe hobbyclub Mini Z Racing Limburg op in Nieuwerkerken. Om de twee weken zullen leden in het buurthuis Ter Cose kunnen gaan rijden met  auto’s op afstandsbediening schaal 1/28.

© Wim Vallons
Vanaf 29 april om de twee weken een nieuwe hobbyclub in Nieuwerkerken in het Buurthuis Ter Cose! We rijden met schaal 1/28 auto’s op afstandsbediening, een mooi staaltje techniek waar de nodige hand- oogcoördinatie voor nodig is en waarbij je net zoals bij een echte auto al eens een onderhoud moet uitvoeren of een bandenwissel
.Heb je interesse in deze fantastische hobby? Kom dan zeker eens kijken op 29 april, zo kan je zelf eens kijken hoe wij rijden of zelf een ritje wagen! We hebben ter plaatse alles aanwezig om te beginnen met deze fantastische hobby.
Tot dan!