Truineer Nieuws melden?

U21 België-Schotland op Stayen

Op 5 juni 2022 om 16:00 uur organiseert STVV op Stayen de wedstrijd tussen België U21 en Schotland U21 in het kader van de kwalificatie voor het EK 2023.

Geweldig nieuws voor alle supporters van STVV, de Rode Duivels en voetballiefhebbers in het algemeen!

Op 5 juni 2022 om 16:00 uur organiseert STVV op Stayen de wedstrijd tussen België U21 en Schotland U21 in het kader van de kwalificatie voor het EK 2023.

Op het persmoment van vandaag hebben België U21-coach Jacky Mathijssen, Stayen-eigenaar Roland Duchâtelet  en commercieel directeur van STVV Stan Niesen de ins en outs van dit project toegelicht.

Voor deze kwalificatiewedstrijd, die uiteraard de sfeer heeft van een galawedstrijd omdat België als enige ploeg al gekwalificeerd is voor Euro 2023, logeert één team in het hotel Stayen en de het andere vlakbij, in het Hof van Stayen. Een uitzonderlijke situatie die de fair-play van onze sport ten goede komt.

 Stan Niesen: “Toen de voetbalbond ons benaderde om de wedstrijd te organiseren, kregen we een adrenalinestoot en gingen we meteen akkoord. Het is een wedstrijd die duidelijk past in onze strategie om families en jonge mensen  te bereiken om zo’n wedstrijd bij te wonen. Het gaat tenslotte om onze sterren van morgen, de nieuwe Rode Duivels. 

We zullen hard werken om van deze wedstrijd een echt evenement te maken en zullen niet nalaten zoveel mogelijk mensen uit te nodigen om onze beloften te komen steunen.

De ticketverkoop voor het grote publiek begint op 12 mei. De dag voor de wedstrijd is er ook een open trainingssessie voor het publiek. Meer informatie over de wedstrijd volgt in de komende dagen en weken op onze kanalen of die van de RBFA.