Truineer Nieuws melden?

Succesvolle medaillejacht van STRC in Seraing

Aiko Knuts, Matisse Croes, Mathijs Vanlaer, Jelle Vandersteen, Elise Croes, Mirte S’heeren en Marine Harzé pakten namens STRC medailles tijdens een internationale wedstrijd in Seraing.

Team STRC vertrok met meerdere doelen richting de internationale wedstrijd in Seraing waar de top van het reddend zwemmen uit België, Nederland en Duitsalnd aanwezig was.

Enerzijds het uitproberen van enkele wijzigingen voor de reeds geplaatste zwemmers richting het Belgisch Kampioenschap en anderzijds het behalen van nog enkele limiettijden voor zwemmers die er kort bij zaten. Beide doelen werden ruim gehaald.

Het werd een lange dag met inzwemmen om 7u en de eerste start om 8u in de ochtend maar op het einde van de dag kon team STRC succesvol terugkijken naar een geslaagde dag.

In een klassement met enkel kadetten en open (junioren, senioren en masters worden in 1 klassement gezet) behaalde team STRC 5x goud, 7x zilver en 2x brons in het individueel klassement. In de aflossingen werd er niet gestart om de zwemmers de nodige rust te gunnen tussen de verschillende onderdelen door.

Zorgden voor de medailles: Aiko Knuts, Matisse Croes, Mathijs Vanlaer, Jelle Vandersteen, Elise Croes, Mirte S’heeren en Marine Harzé..

Op het Belgisch Kampioenschap op zondag 8 mei heeft team STRC 24 geselecteerden die aan de start zullen staan en hun beste beentje zullen voorzetten om één of meerdere titels toe te voegen aan het palmares van team STRC.