Truineer Nieuws melden?

STVV geeft jeugdinternational Matt Lendfers een profcontract

De jonge doelman Matt Lendfers (16) heeft zijn eerste profcontract bij STVV getekend. Hij komt uit de geweldige lichting U16 van de eigen jeugdopleiding. Team Truineer wenst Matt en zijn begeleiders van harte proficiat.

© STVV

Met zijn 16 jaar en 1m90 lengte is Lendfers één van de toptalenten op zijn positie in België. Ook is hij een vaste waarde bij het Belgisch Nationale team (U16) dat geleid wordt door coach Browaeys. Er is hem ook daar een zeer mooie toekomst weggelegd!

We zijn blij dat we zo’n fantastische jonge speler bij ons hebben kunnen vastleggen. Wij geloven dat hij dagelijks hard zal blijven werken met de steun van onze jeugdcoaches om zichzelf te blijven verbeteren en zijn spel elke dag verder te ontwikkelen.

Citaat, sportief directeur, Andre Pinto: 
“Allereerst wil ik iedereen van onze academie bedanken voor hun harde werk en het bijstaan in de ontwikkeling van onze getalenteerde jonge spelers. Veel grote Europese clubs hadden interesse in Matt Lendfers, maar hij gelooft in onze academie en in onze clubvisie. Ik ben erg blij met zijn engagement om bij de club te blijven en we zullen er alles aan doen om hem zijn maximale potentieel te laten bereiken. Samen met Keo Boets hebben we dit seizoen twee jonge keepers met een zeer hoog potentieel binnengehaald, wat onze strategie voor de toekomst aantoont”.