Truineer Nieuws melden?

Maruhan Group nieuwe aandeelhouder van STVV

Het Japanse entertainmentbedrijf Maruhan Group heeft een minderheidsaandeel van STVV gekocht.

Maruhan Group is een partnerschap aangegaan met de bestaande meerderheidsaandeelhouder LLC. DMM.com. Het partnerschap met Maruhan versterkt de commerciële, operationele en sportieve capaciteiten van de club.

CEO Takayuki Tateishi legt uit: “Ik ken Maruhan al meer dan 20 jaar van toen ik bij Oita Torinita werkte. Ik ben vereerd dat ik de uitdaging om partner te worden opnieuw kan aangaan. We kenden met STVV een goed seizoen. We eindigden op de 9e plaats en aan het eind van het seizoen waren we zelfs dichtbij play-off 2, na negen opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag. Nu we met de voorbereiding van het volgende seizoen beginnen, verwelkomen we Maruhan als partner en kijken we ernaar uit om het volgende seizoen samen te strijden als onderdeel van de STVV-familie.”

Voorzitter van Maruhan East Japan Company Han Yu : “Maruhan East Japan Company is  aan het investeren in nieuwe gebieden en het ontwikkelen van nieuwe bedrijven. We openen het Art Aquarium Museum GINZA in Ginza Mitsukoshi op 3 mei 2022. Deze alliantie maakt deel uit van een veelzijdige bedrijfsdeelname en investeringsstrategie. De toekomstplannen omvatten de uitwisseling van personeel tussen Maruhan East Japan Company en STVV’s Japanse Afdeling. We ontwikkelen ook evenementen in Japan door gebruik te maken van de verschillende locaties van Maruhan East Japan Company. Daarnaast hopen we verdere synergieën te creëren door de co-creatie van nieuwe activiteiten.”