Truineer Nieuws melden?

KWB paastocht in de fruitvallei!

Zin een portie paaspret? Grijp je wandelschoenen en smartphone, en ga met familie of vrienden op pad voor een leuke QR-luistertocht in de fruitvallei aan de Volmolen.

© KWB

“Vertrekkend vanuit parochiecentrum De Kajaan of aan het startpunt van de fruitvalleiroute kan je deelnemen aan onze kwb-luisterwandeling in paasthema”,  laat voorzitter Francis Dries van KWB Nieuw Sint-Truiden weten. “Langs de route kan je als deelnemer twee verschillende verhalen beluisteren met verteller Saartje Vandendriessche. Zij neemt je mee op een ludiek paasavontuur met een verhaal voor echte lekkerbekken (-8 jaar) en een verhaal voor echte speurneuzen (+8 jaar) dat exclusief voor KWB geschreven werd door jeugdauteur An Neven.”

“De luisterwandeling is een leuke uitstap voor jong en oud. Naast de verhalen zijn er tijdens de wandeling ook verschillende vragen en opdrachten. Zo is er voor de kinderen een ideale afwisseling tussen wandelen, luisteren en spelen.’ vertelt Francis.

Je kan deelnemen aan de wandeling van 8 tot 24 april en je volgt er de blauwe ruit route of speelvogelqueeste.

Meer info vind je op www.kwb.be/paastochten Wil je meer weten over KWB Sint-Truiden, contacteer ons via nstkwb@gmail.com