Truineer Nieuws melden?

‘Celis goes Art’ is nog maar een begin

Persoonlijke VOLVO-service blijft het speerpunt van de Celis Group, maar daarnaast wil de autodealer de banden met klanten en niet-klanten aanhalen via culturele evenementen in haar showrooms. Celis goes Art (Sint-Truiden) en Johan Verminnen (Hasselt) zetten de trend.

Voor wie het nog niet wist. Het bekende Truiense bedrijf Volvo Celis werd in september 2021 overgenomen. John en Bob zijn nog steeds op post, maar met Francis Harnie staat er een nieuwe algemeen directeur aan het hoofd van de Celis Group die de filosofie van het bedrijf trouw wil blijven. En dat is al goed nieuws op zich.

Persoonlijke touch

“We willen op de eerste plaats een VOLVO-garage in al zijn facetten blijven”, zegt Francis Harnie. “In tegenstelling tot de grote groepen staan we voor een visie met een toekomst waarin we klanten willen blijven dienen op een gepersonaliseerde manier. In dat verband is het belangrijk dat we mensen connecteren met onze teams: managers, verkopers en techniekers. Ver weg van het robotisme van vandaag dragen we de persoonlijke touch hoog in het vaandel. Maar wij willen ook meer zijn dan een garage waar je alleen maar een auto kan kopen en kan laten onderhouden”
Iedereen welkom
“Celis goes art is zo’n evenement waar we de band, niet alleen met onze klanten, maar met iedereen die dat wenst, willen aanhalen. Nu pakken we uit met kunst, later kan dat net zo goed een muziekevent of een sportevent zijn. Op die evenementen is de auto niet belangrijk, wel het connecteren van mensen, onderling en met onze teams. Dat betekent dat iedereen, maar ook iedereen, welkom is. Je hoeft bij wijze van spreken dus niet met een Volvo te rijden om binnen te mogen. Ook de plaatselijke verankering is daarbij een element dat we niet uit het oog verliezen. Met de vernissage LINK geven we meteen de aftrap van die nieuwe strategie. Gui Keunen, een beeldhouwer met Truiense roots, en schilderes Lieve Haels uit Sint-Truiden tonen op dit moment in onze showroom hun fantastische werken. Deze expo loopt trouwens nog tot 30 juni. Ook in de Volvo-garage Hasselt, die ik mee overgenomen heb, gaan we voor dezelfde aanpak. Daar starten we op 11 en 12 juni met optredens van Johan Verminnen”, besluit Francis Harnie.