Truineer Nieuws melden?

Bisto Blijft Bestaan (BBB) festival op zondag 1 mei

Bistro Blijft Bestaan (BBB) en dat zullen ze geweten hebben onder de toren van de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Sint-Truiden op zondag 1 mei. Aansluitend op de Freedom Fashion Modeshow van de Décadence op de Groenmarkt, organiseert Bistro op zondag een BBB Festival doorlopend van 13u30 tot 4u. Iedereen is van harte welkom.

“Zaterdagavond is het de laatste avond van Jan De Peuter. ’s Nachts gaan we de Bistro voorzien van een grondige facelift en likje verf om op zondag al weer opnieuw open te gaan. Zonder Jan, maar wel met het vast team van Bistro tappers met oa. Riënzo, Valerie Vautmans en natuurlijk Vera. We hadden het beloofd: de Bistro Blijft Bestaan en dat willen we vieren.” Aldus Pascal Vossius.

 

“Terwijl de damens kunnen genieten van de Modeshow, zorgen wij voor opvang van de mannen in de Bistro met een uitgebreid programma. Ook de dames zijn natuurlijk welkom! De Bistro zal officieel heropend worden met een knipoog in aanwezigheid van de Burgemeester, schepenen en tal van prominenten om 19u.  Er vind ook een verbroedering plaats tussen de Bistro Business Club en de Bilzerse Business Club. 

 

Maar we gaan vooral vieren

 

Een festival? Daar hoort natuurlijk ook bier en frieten bij. We geven 2 keer 2 gratis tonnen weg en ook frietjes voor de vaste staminees van de Bistro. De muziek zal verzorgd worden door Italiaanse artiest en sfeermaker Luigi Catalano in de namiddag en in de avond door de vaste DJ sets van de Bistro.

 

Hieronder het volledige programma van het BBB Festival:

 

FESTIVAL PROGRAMMA 

 

13u30 Opening deuren 14u Aanvang modeshow DDL 14u30 Leuven (Cristal) & Alken (Stella) schenken een vat bier 🙂 15u Internationale muzikant Luigi Catalano

16u Gratis Hot-Dog 16u10 DJ Anick 17u Deel 2 Luigi Catalano 18u DJ Erwin 

19u officiele opening met Burgemeester Ingrid Kempeneers, Schepen Johan Mas & diverse prominenten 🙂 19u05 Verbroedering tussen BBC ST & BBC Bilzen 19u10 Einde officieel gedeelte met gratis vat Stella & Cristal 19u30 Gratis friet 

20u Discobar Marie-Jeanne 21u30 DJ Rienzo 4u Einde