Truineer Nieuws melden?

Vanavond Miss België met ‘onze’ Alien Cuvalo

Vanavond, op Eclips TV: Miss België met Truinoske Alien Cuvalo.

Woordje van Alien
Vanavond is zover.. de grote finale van Miss België 2022. Een super belangrijke dag in mijn leven, waar ik ook al enorm lang naar uit kijk en naartoe werk. Ik ben door dit avontuur enorm gegroeid als persoon en ik heb er super veel mooie herinneringen en vriendschappen aan overgehouden. Wie de nieuwe Miss België wordt weten we nog niet, maar ik heb er alvast een hele mooie levenservaring bij!
Ik ben super dankbaar voor alle kansen die ik tot nu toe al gekregen heb en ik ga morgen op het podium dan ook enorm hard mijn best doen. Wil je live meekijken? Dan kan dat via Eclipstv!
Wil jij me nog voor de allerlaatste keer een extra duwtje in de rug geven? Dan kan dat nu nog door één (of meerdere) stemmen voor mij uit te brengen. Dit kan door een sms’je met MB19 te sturen naar 6665 of door te stemmen via de link: https://app.missbelgium.be/vote/finalisten-2022/MB19
Ik ben jullie alvast super dankbaar voor alle steun die ik tot nu toe al gekregen heb, want zonder jullie had ik morgen niet op het podium gestaan. Dus oprecht… dankjulliewel, hopelijk kan ik jullie morgen trots maken!
Liefs,
Alien
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staand en , met de tekst Telenet 23:02 < Allen Cuvaio 18% STEMMEN KAN: -VIA SMS SMS MB19 NAAR 6665 VIA DE APP: @A M.BE Alien Cuvalo Finaliste voor Miss België 2022 Stem & sms MB19 naar 6665 Vrienden