Truineer Nieuws melden?

Susanne van Bragt-Peters leidt voortaan Alken-Maes

De brouwerijen, mouterij en de cidrerie van Alken Maes, het Belgische dochterbedrijf van de Heineken  groep, worden voortaan geleid door Susanne Van Bragt – Peters. Zij volgt daarbij Tjeerd Meijer op die  directeur werd van de Heineken Brouwerij in Zoeterwoude.

Susanne van Bragt – Peters, die Economie studeerde aan de EHSAL in Brussel, begon haar loopbaan in  finance en als business consultant om vervolgens haar carrière voort te zetten bij Cloetta. Bij deze  producent van onder meer snoep, chocoladeproducten, kauwgom en noten werd zij in 2014 directeur  van de Jelly Bean Factory in Dublin, Ierland. Eind 2018 trad van Bragt – Peters in dienst bij HEINEKEN  Netherlands Supply, waar zij al snel doorgroeide tot directeur van de Heineken Brouwerij ’s Hertogenbosch om dus nu aan de slag te gaan als Supply Chain Director bij Alken Maes.  

Focus op medewerkers 

Met haar brede ervaring en achtergrond wil Susanne van Bragt – Peters mee bouwen aan een nog  sterker en duurzamer Alken Maes. Om dat te realiseren wil zij niet enkel focussen op de  productieprocessen, maar ook op de medewerkers. Susanne van Bragt – Peters: “Een van mijn  speerpunten is om een veilige cultuur te creëren waarin mensen voelen dat zij belangrijk zijn. Onze  medewerkers moeten zich kunnen ontwikkelen, zich gehoord en gezien voelen. Samen successen  vieren, maar ook samen het hoofd bieden bij tegenslag. Op deze manier ben ik ervan overtuigd dat we  met onze teams sterke resultaten zullen neerzetten.”