Truineer Nieuws melden?

STVV Youth beloont beste wafelverkopers

STVV Youth heeft zijn beste wafelverkopers beloond. Trainer Bernd Hollerbach nam mee de honneurs waar en deelde door de spelers gesigneerde ballen en truitjes uit.

© STVV Youth

Corona gooide telkens roet in het eten, maar woensdag gebeurde het dan toch. De winnaars van de wafelverkoopwedstrijd (najaar 2021) ontvingen eindelijk hun beloning. Niemand minder dan STVV-trainer Hollerbach nam de honeurs waar op de prijsuitreiking van de ballen en truitjes, waarop het hele STVV-team zijn handtekening zette. De STVV-trainer werd geflankeerd door Mathias Delorge en Arnaud Dony, die beiden nog niet zolang geleden de stap zetten van STVV Youth naar de beloften én het eerste elftal. De bewegende beelden krijgt u later, maar we willen u toch al de groepsfoto meegeven van de winnaars met hun STVV-idolen. En uiteraard gingen de fiere ouders ook mee op de foto. Het lentezonnetje deed iedereen stralen.