Truineer Nieuws melden?

Opbrengst boek ‘Onderweg’ naar Rode Neuzen

Onderweg, zo heet het boek van de Ina Jacobs uit Sint-Truiden. De opbrengst ervan gaat naar Rode Neuzen.

Weet jij al wie je echt bent?

De zestienjarige Lisa is perfect gelukkig, tot haar paard, Black Star, gestolen wordt en ze dreigbrieven ontvangt. Om Black Star terug te krijgen, zal ze een endurancewedstrijd moeten winnen. Hoewel ze veel ervaring heeft met paarden, is dit iets totaal nieuws voor haar en het lijkt bijna onmogelijk om erin te slagen. Tijdens dit waanzinnige avontuur leert ze niet alleen zichzelf, maar ook andere mensen kennen. Zo staat bijvoorbeeld Jesse aan haar zijde, ook al heeft hij zijn eigen problemen waarmee hij worstelt. Terwijl Lisa en Jesse er alles aan doen om de wedstrijd te winnen en ondertussen het brein achter de dreigementen te ontmaskeren, ontdekken ze wie ze kunnen vertrouwen en of ze zelf wel te vertrouwen zijn…

Dit jeugdboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Willems en de opbrengst gaat naar het Rode Neuzen Fonds. Bestellen kan hier  https://boeken.cafe/boek/onderweg-ina-jacobs/