Truineer Nieuws melden?

Nieuw project Cosmowing op de Groenmarkt

Projecten Sint-Truiden maakt via Instagram bekend dat de hele noordoostelijke vleugel van de Groenmarkt een nieuwe invulling krijgt met drie appartementen, een duplex en een rooftop loft, een high-end foodconcept met daarboven kantoorruimtes en enkele unieke gastenverblijven.

© Voluit Vastgoed/Instagram Projecten Sint-Truiden

Verder komt er op de bovenste verdieping van de panden Cosmogarden, een serre die directe leverancier is van groenten en fruitvoor de gelijkvloerse horeca. Ook de gevel zal onmiddellijk de aandacht trekken, want de voorzijde van de nieuwbuw wordt namelijk bekleed met Portugese azulejos, de witblauwe keramiektegeltjes, met beelden van PCC-kippen die daar het levenslicht zagen.

Meer info via onderstaande link

Cosmowing Sint-Truiden

Foto’s Voluit Vastgoed